4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özel İdare'nin acı günü

ÖZEL İDARE KIRSAL KALKINMA DAİRE BAŞKANI KILAÇ VEFAT ETTİ

Adana Valiliği İl Özel İdaresi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı İsmail Hakkı Kılaç, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Gece evinde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kılaç icin görev yaptığı İl Özel İdaresinin Yüreğir binası önünde tören düzenlendi.

Törene katılan Vali İlhan Atış "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Kılınan namazın ardından Kılaç'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Hatay'ın Erzin ilçesine götürüldü.

Törene; Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Torun, vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları, daire amirleri, çalışma arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1960 yılında Hatay Dörtyol'da dünyaya gelen Kılaç, ilk ve ortaokulu Erzin'de, liseyi ise Mersin'de tamamladı.1986 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliğini bitiren Kılaç, 1988 yılında Köy Hizmetleri Bingöl İl Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak göreve başladı.1992 yılında Adana Köy Hizmetleri İl Müdürlüğüne tayin olduktan sonra 2003 yılında Köy Hizmetleri Adana İl Müdür Yardımcısı görevine atandı. Son olarak 2006 yılında Adana İl Özel İdaresi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı görevine atanan Kılaç, bu görevi yürütürken evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaydetti.

Kılaç evli ve 2 çocuk babasıydı

ÖZEL İDARE KIRSAL KALKINMA DAİRE BAŞKANI KILAÇ VEFAT ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 14:05:02
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 14:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?