4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özer: 'Makamım, sokaklar olacak'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, seçilmesi durumunda klasik bir belediye başkanı olmayacağını, Seyhan'ın sokaklarını makamı olarak göreceğini belirterek, sorunların çözümünde bürokrasiyi azaltacaklarını, hızlı ve pratik olacaklarını söyledi.

Emek Mahallesi'nde düzenlenen aile toplantısına katılan Turan Özer, 29 Mart sonrasını gündeme getiren çeşitli sorulara yanıt verdi. Özer, makamında oturan, hizmetleri uzaktan izleyen bir belediye başkanı olmayacağını belirterek, "Benim makamım Seyhan'ın sokakları, muhtarların ofisleri ve Seyhanlının evi olacaktır" dedi.

Seyhan'ın ve Seyhanlının zaman kaybına tahammülü kalmadığını, acilen belediye hizmetleriyle tanışması ve bir belediyesinin olduğunun hatırlatılması gerektiğini ifade eden Özer, şöyle devam etti:

"Hizmet için kollarımız sıvalı 29 Mart'ı bekliyoruz. Seyhanlının teveccühleriyle belediye başkanı seçilmem halinde ilçede hizmet atağını başlatacağız. Seyhan Belediyesi zengin bir belediyedir. Önemli olan bu zenginliği şimdiki belediye yönetimi gibi çarçur etmeden Seyhanlı lehine kullanmaktır. Belediyenin zenginliği, Seyhan'ı çağdaş ve modern bir kent yapmaya yetecek düzeydedir .Yeter ki kaynakları dürüst, ve rantabl bir şekilde kullanalım. İşte biz de dürüst belediyecilik sergilemeye geliyoruz" .

Yoğun bürokrasinin hizmet akışını büyük ölçüde engellediğini de hatırlatan, "Yasalar çerçevesinde bürokrasiyi azaltıp hızlı ve pratik çözümler üreteceğiz. Bu üretimi Seyhanlıyla birlikte yapacağız" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 09:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?