4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özer esnaf ziyaretinde

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özgümüş ile birlikte Denizli Mahallesi esnafını ziyaret eden ve 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için destek isteyen Turan Özer, izlenimlerini aktarırken, esnafın Adanalı bir belediye başkanı konusunda ısrarlı olduğunu söyledi.

Özer, esnafın, kendilerine değer veren ve ulaşılmazları oynamayan demokrat nitelikli bir belediye başkanı istediğini, sorunların çözümünde aracısız, bizzat kendilerinin belediye başkanı ile görüşmelerinin daha doğru olacağı yolunda görüş belirttiğini ifade etti.

Özer, özetle şunları kaydetti:

"Denizli Mahallesi esnafının bu tür isteklerini duydukca çok sevindim. Artık insanların belediye başkanlarını seçerken bazı kriterler arıyor olması demokrasi adına sevindirici bir gelişmedir. Fertlerin kendilerini yönetecek insanları seçerken ince eleyip sık dokuması, ileride de konuşma ve eleştirme hakkını elde etmesini sağlar. Yani insanlar kendisini yönetecek kişileri seçerken duyarlı davranması gerekir. Aksi halde seçim dönemi duyarsız olanların ileride de sadece susma hakları olur. Biz suskun toplum değil, konuşan ve tartışan toplum istiyoruz. Demokratik hakların en iyi şekilde kullanılmasını istiyoruz. Bu seçimde de Seyhanlı'nın belediye başkanı olarak seçeceği kişiyi titizlikle tayin edeceğine ve elinin CHP'ye gideceğine inanıyoruz."
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 09:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?