4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özer'den cemevi sözü

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Adana Şubesi'ni ziyaretinde, belediye başkanlığını kazanması halinde Seyhan'ın güneyine cemevi yapacağını söyledi.

Özer, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özgümüş ve Çukurova Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, mevcut belediye yönetiminin Seyhan halkına zül yaşattığını ifade etti.
29 Mart'ta bu acının sona ereceğine olan inancını bir kez daha yineleyen Özer, "Zorlu bir işe giriştiğimizin farkındayız. Ama bu zoru sizlerin desteği ile kolaylaştıracağız. İnşallah kazandığımızda şimdiye kadar ihmal edilen güney mahallelerine daha çok hizmet götüreceğiz. Güneyin kuzey ile olan gelişmişlik farkını kapatacağız" dedi.

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Adana Şube Başkanı Kemal Çelik de, ülkemizde yaşanan sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik sıkıntı ve kaygılardan bahsetti. Çelik, "Ülkemize sahiplenmeliyiz ve bu seçimi iyi değerlendirmeliyiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 09:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?