4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özer'den şeffaflık sözü

Cumhuriyet Halk Partisi ((CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, "Halka açık, işinde şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.

Seyhan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Girmen’i, Adana-Koop Genel Başkanı İsmail Aslan’ı, Adana Briç Kulübü ve Biz Kaç Kişiyiz Derneği’ni ziyaret eden Özer, 29 Mart seçimleri için destek istedi.

Özer, “Seyhanlının gösterdiği samimi ve içten ilgi beni çok heyecanlandırıyor. Onlarla buluşmam, ülke ve Adananın sorunlarını konuşmam, Seyhan’ın geleceğine yönelik projeleri anlatırken dikkat kesilmelerini görmem ülkemiz adına duyduğum sorumluluk duygusuna biraz daha yoğunluk kazandırıyor” şeklinde konuştu.

Seyhanlının kaybettiği 5 yılın telafisi için birlik ve beraberlik içinde ve oyların bölünmesine izin vermeden CHP’li belediye başkan adaylarının desteklenmesi çağrısı yapan Özer, şunları söyledi: “Seyhanlının beni yanıltmayacağına yürekten inanıyorum, ben de Seyhanlıyı yanıltmama sözü veriyorum. Belediye Başkan adayı olarak sizleri ziyaret ederken, sadece bana destek verin diye düşünmedim. Bu ziyaretlerim, seçildikten sonra ilçemiz için yapacağımız iş birliğinin ilk adımıdır. Zira, atacağımız her adımda sizlerin görüş ve önerilerinizi alacağız. Sizlerin, halkımızın onaylamadığı hiçbir projeyi yatırıma dönüştürmeyeceğiz. Seyhan’ı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Halka açık, işinde şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz.”
CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer’in ziyaretlerine zaman zaman Adana milletvekilleri N. Gaye Erbatur, Tacidar Seyhan ve Hulusi Güvel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özgümüş, Seyhan Belediyesi eski Başkanı Ahmet Cevdet Yağ da eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 10:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?