4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özer'den Seyhan ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, Seyhan'ı Seyhanlılar'la birlikte yöneteceklerini söyledi.

Özer, Sucuzade ve Aydınlar mahallelerinde davul-zurna ve alkışlarla karşılandı.
Özer, Sucuzade Mahallesi'ndeki seçim bürosuna gelişinde, "Güney mahallelerinin kurtarıcısı geldi" diye anons edildi. Özer, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında, Güney Seyhan'daki mahallelerin bilinçli olarak hizmetten mahrum bırakıldığını savundu.
Turan Özer, Aydınlar Mahallesi'nde düzenlenen kahvehane toplantısına gelişinde de davul-zurnayla karşılanırken, "Ben sizin başkanınız olacağım. Seyhan'ı sizlerle yöneteceğiz" dedi.

Özer, her iki toplantıda özetle şunları söyledi:
"Ben de bu mahallelerde büyüdüm. Babam tekstil işçiliğinden, annem Tekel'den emekli işçi. Yani işçi bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm. 1982 yılından beri avukatlık yapıyorum. Sorunlarınızı biliyorum. Hangi mahallede kaç çıkmaz sokak var, onu dahi biliyorum. Buna rağmen, hizmet götürürken sizlerin görüşünü alacağız. Hizmetin öncelik sırasını sizlerle belirleyeceğiz. Kesinlikle ben yaptım oldu anlayışı uygulanmayacak. Birlikte kararlaştıracağız, birlikte yapacağız, birlikte koruyacağız. Önce insan diye atacağımız her adım size hizmet amaçlı olacaktır. Hesaplarımız sizlere açık, ihalelerimiz şeffaf olacaktır. Nereye ne yapıldığını sizler bileceksiniz. Çünkü Seyhan'ın asıl sahipleri sizlersiniz. Seyhan Belediyesi de sizlerin. Biz hizmet amacıyla seçilen insanlarız. İşimiz sizlerin daha iyi yaşamasına zemin hazırlamak olacaktır."

Aydınlar Mahallesi'ndeki toplantıya CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ile katılan Turan Özer'in Sucuzade Mahallesi Seçim Bürosu'ndaki toplantısına eski Seyhan Belediye Başkanı Ahmet Cevdet Yağ ile eski milletvekili Tuncay Karaytuğ da katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 09:20:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?