3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Özgan 4 yılda Koza'nı değitirdi

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Kozan’daki değişimi anlayabilmek için 4 yıl öncesine gidersek şimdi ne kadar yol aldığımız görünür" dedi.

Mahalle toplantılarıyla vatandaşlarla buluşan Başkan Özgan, Kozan’a Atatürk Parkı, Yaver’in Konağı’nın restorasyonu, kapalı halk pazarı, Batı Geçiş Çevre Yolu’nun hizmete girmesi, 864 toplu konut, Kozan Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırım planına alınması, Hoşkadem Camisi önündeki alanın düzenlenmesi, tatlı su çeşmeleri, kaldırım ve yol kaplamalarında 155 bin 136 metrekare kilitli parke taşı döşeme işi Küçük Sanayi Sitesi’nin hurdalıktan kurtarılıp asfaltlanması, kurumsal çalışmaların başlatılması ve birimlerin tek çatı altında toplanması, beyaz masa, yeni iş makinelerinin alınması, yeni aşevi binası yapılması, yeni ekmek fırını binası yapılması, Şevki Paşa Parkı, 24 Kasım Parkı, Kale Projesinin başlaması gibi hizmetlere imza koyduklarını anlattı.

Ayrıca, manevi değerlerin restorasyonu, briketçilerin taşınması sağladıklarını ve hububatçılar sitesinin yapımına öncülük ettiklerini belirten Özgan, "altyapıda 91 bin metre projelendirilen altyapının 73 bin 276 metrelik kısmının tamamlanması, 539 yolu stabilize yapılarak kullanıma açılması gibi çalışmalara baktığımızda 4 yıl önce bunları hayal edebilir miydik. Ama biz bırakın hayal etmeyi, hepsini gerçekleştirdik. Yeter mi yetmez? İnşallah tüm mahallelerimiz kentimizin en seçkin yerleşim yerleri olacak" dedi.

“Kozan’daki değişimi anlayabilmek için 4 yıl öncesine gidersek şimdi ne kadar yol aldığımız görünür" diyen Özgan, "Hizmet hamlelerimizin vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni toplaması, bizler için ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Geleceğin Kozan'ı için hiç durmadan hizmete devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 19:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ergün İspaha IP: 88.254.233.xxx Tarih : 18.12.2008 10:19:05

Ben Kozanlıyım görevim icabı Adana'da ikamet etmekteyim. Kozanı da çok sever her fırsatta giderim. Sn.Başkanımızın dediği gibi Kozan'ı öyle değişmiş bulamadım, buradan sn.başkana bir tavsiyede bulunayım özellikle ara sokakların hali içler acısı çıksın etrafı şöyle bir dolaşsın, benim bildiğim kadarıyla Kozan Belediyesi bünyesinde asfalt şantiyeside mevcut. Sn. Başkan Kozan altyapısı çok eskilere uzanan ender ilçelerden biridir, siz ne yaptınızda bu güzelim ilçeyi bu rezil hale getirdiniz, mimar olabilirsiniz ama üzülerek söylüyorum Kozana hiç bir katkınız olmamış. Kozan demek sadece Yaverin konağı veya 155 bin metre kare parke döşemek değildir, ayrıca parke döşettiğinizi söylediğiniz yerlerde her tarafa bariatlar koyarak yolları kapatmışsınız bu ne biçim şehircilik anlayışı, zaten o taraflara fazla giden yok, iyice insanların ayağını kesmişsiniz oralardan. Kozan hakkında daha söylenecek çok şey var, size bunları sadece bir eleştiri olsun diye söylemiyorum bir Kozan sevdalısı olarak söylüyorum.