4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özlü: Hizmet işi yürek işidir

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü, “Göreve geldiğimiz takdirde sivil toplum kuruluşları ile yoğun temas halinde olacağız, sivil toplum kuruluşlarının onaylamadığı projelere kazma vurdurmam” dedi.

Özlü, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor. Seyhan Ziraat Odası'nı ziyaret ederek Oda Başkanı Süleyman Girmen ve üyelerle bir araya gelen Ahmet Özlü, halkın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti.

“Bölgemizdeki sıkıntıların üstesinden gelecek bir çıkış yakalamamız lazım” diyen Özlü, “Bölgemizde bir zamanlar binlerce kişinin çalıştığı fabrikalarda şimdi 300-500 kişi çalışmakta, birçok sanayi kuruluşu da bölgemizden çekip gitti zaten. Haliyle sanayimiz güç durumda, esnafımız zorda, tarımımız ise içler acısı, çiftçimiz binbir güçlükle işini yapmaya çalışıyor. O zaman bir yerlerden çıkış yakalamamız lazım. Bu çıkışın adı da turizmdir. Bu konuda hazırladığımız projeler sayesinde hem bir istihdam alanı oluşacak hem de piyasamıza canlılık gelecektir” dedi.

Uzun zamandır Seyhan Belediyesi’nin halka gerektiği gibi hizmet vermediğini ifade eden Özlü, “Eğer ilçe belediyesi layıkı ile hizmet etmiş olsaydı. Büyükşehir’in yaptığı hizmetlerle bütünleşir, bugün tablo gördüğümüz manzaradan farklı olurdu. Bu işe yürek vermezseniz gerektiği gibi hizmet de etmezsiniz. Hizmet işi yürek işidir. Biz bu işin heyecanını yüreğimizde yaşıyoruz” diye konuştu.

Oda Başkanı Süleyman Girmen de, başta tarım arazilerinin korunması hususu olmak üzere talep ve temennilerini iletti. Girmen, “Belediye başkanı seçilmeniz durumunda mevcut sıkıntılar ile yakından ilgileneceğinize inanıyoruz” dedi.

Özlü ise, “Göreve geldiğimiz takdirde sivil toplum kuruluşları ile yoğun temas halinde olacağız, sivil toplum kuruluşlarının onaylamadığı projelere kazma vurdurmam” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 18:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?