4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özlü'den Mardinliler Vakfı'na ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü, "Bizim derdimiz görüşü kökeni ne olursa olsun halkımıza hizmet etmek, barış içinde yaşamaktır” dedi.

Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nı (MARDAV) ziyaret eden Özlü, burada yaptığı konuşmada, adaletli bir yönetimin herkese kucak açıp hizmet götürerek gerçekleşebileceğini belirtti. Özlü: “Ben halkımızın hangi kökenden olursa olsun ‘Seyhanlıyım’ demesini istiyorum. Bu halkımızın kendi kültürünü unutması manasına gelmez. Göreve geldiğim takdirde belediyemiz öncülüğünde vatandaşlarımızın kendi kültürlerini yansıtabilecekleri faaliyetlerde de bulunacağız. Bizim derdimiz görüşü kökeni ne olursa olsun halkımıza hizmet etmek, barış içinde yaşamaktır” dedi.

Vakıf Başkanı Abdulkadir Gül ise,“ABD’ye bakarsak halk çeşitli milletlerin toplanmasıyla oluşmuştur. Ortak hedefleri ise ülkenin çıkarı için çalışmaktır. Bizim amacımız ise eğitime öncelik vererek bölgemizde yapacağımız güzel işlerle faydalı olabilmektir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 14:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?