2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Özlü'den örnek davranış

Seyhan Belediyesi Huzurevi'nde barınan 69 yaşındaki İsmail Köse, 6 aylık bir çalışma neticesinde el emeği göz nuruyla hazırladığı takı ve resim sergisini açtı. 

Serginin açılışını AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk ile birlikte yapan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, sergideki eserlerin tamamını satın alarak, huzurevi sakinlerine ve yetiştirme yurdunda kalan çocuklara hediye etti. 

Açılacak sergiyi çok merak ettiğini bu yüzden burada bulunduğunu belirten Özlü, "69 yaşında İsmail amca huzurevinin bodrum katında, el emeği göznuru bu eserleri hazırlamış. İsmail amca bize, Türk milletinin müteşebbis bir ruha sahip olduğunu, boş durmadığını gösterdi" diye konuştu. 

AK Parti Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fazlı Doğanç, Seyhan Belediyesi Huzurevi Müdürü Hamza Dönmez ve TÜMSİAD üyeleri ile birlikte sergiyi gezen Özlü, sergilenen bir kolyeyi de 88 yaşındaki Ayşe Yalaz'a hediye etti. Özlü ve beraberindekiler, huzurevinde kalan diğer yaşlılar ile de bir süre sohbet etti.
Sergideki takılar ve resimler daha sonra huzurevinde kalan yaşlılara ve yetiştirme yurdunda kalan çocuklara hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 11:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?