1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Öztok’ tan muhtarlara müjde!

MHP ADAYI ÖZTOK’ TAN MUHTARLARA MÜJDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, Yüreğir ve Sarıçamlı muhtarları ziyaret edip görüş alışverişinde bulundu.

Öztok, muhtarları ziyaretinde mahallelerin mevcut sorunlarının çözümü konusunda fikirlerini ve partisinin politikasını anlattı. Muhtarları ziyaretten sonra mahalle esnaflarını dolaşarak sıkıntılarına ortak olan Öztok, esnafın bugünkü ekonomik şartlarda iş ve aş konusunda büyük sıkıntı çektiğini bildiğini söyledi. Semt pazarın da vatandaşla kucaklaşan Öztok’a esnaf ve halk büyük ilgi gösterdi.

Yüreğir PTT Evleri Muhtarı Ali Sayar, Ulubatlıhasan Mahalle Muhtarı Recep Kabaklı, Dadaloğlu mahalle Muhtarı Abdulvahap Akyaz ve Sarıçam Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Nebi Yıldız'ı ziyaret eden Adana MHP 4'üncü sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, halkın direk sorunlarına muhatap olan muhtarların üzerindeki ağır yüke dikkat çekti. Kent yaşamında muhtarların görevlerinin dışında birçok sorunla da boğuştuğunu söyleyen Cahit Öztok, vatandaşın sosyal yaşam alanı, alt yapı, yol ve benzeri sorunlarda belediye başkanının değil direk olarak göz önünde ve yakın olan muhtarların yakasına yapıştığını ifade etti. Cumhuriyet sisteminde ilk mülki amirlik konumunda olan muhtarlara sorumluluk verilip imkan verilmediğini ve haklarından yoksun bırakıldığına değinen Öztok, MHP’nin tek başına iktidarında hayata geçecek iyileştirmelere değindi. Köy Muhtarlarının 370 lira olan maaşlarının en az asgari ücret tutarına yükseltileceğini ihtiyar heyetine ise her ay huzur hakkı ödeneceğini bildirdi.

Yüreğirli Muhtarları ziyaretinin ardından semt pazarını da gezen MHP Milletvekili Adayı Cahit Öztok’u vatandaş ve Pazar esnafı ilgiyle karşıladı. Bir esnafa elindeki biberi göstererek “AK Parti Hükümetinin azına bu seçimlerde acı biberi sürün” şeklinde espri yapan Cahit Öztok, ‘ Elbette’ yanıtı aldı. Pazar da filesini doldurmakta güçlük çeken emekli bir vatandaşın hükümete yaptığı eleştirileri dinleyen Öztok, MHP hükümetinin emeklilere her yılın Eylül ayında bir maaş “kışa hazırlık yardımı” projesinden söz ederek hükümet oldukları takdirde çeşitli emekli aylıklarındaki farklılıklarından doğan mağduriyetlerinin giderileceğini hatırlattı.

MHP ADAYI ÖZTOK’ TAN MUHTARLARA MÜJDE
MHP ADAYI ÖZTOK’ TAN MUHTARLARA MÜJDE
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 16:42:03
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 16:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?