4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Öztürk mitinglerde halkla buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, hafta sonu Gürselpaşa, Zeytinli ve Şakirpaşa Mahallelerinde düzenlediği bölgesel mitinglerde, “29 Mart’ta Seyhan’da yüzde 60’la seçimi yeniden kazanıp, azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Öztürk, hafta sonunda düzenlenen mahalle mitingleri, salon toplantıları ve Sivil Toplum Kuruluşları’na yönelik ziyaretlerini sürdürdü.Öztürk, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Necdet Ünüvar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici’nin de katılımıyla düzenlediği üç ayrı bölgesel mitingde yaklaşan seçimlerin sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kendisini karşılayan coşkulu kalabalığın heyecanını değerlendiren Öztürk, “Sizlerin bu sevgi ve ilginiz gösteriyor ki Seyhan’da daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.5 yılda 15 yıla bedel hizmetler üretirken toplumda en fazla mağdur olmuş kesimleri gözettiklerini ifade eden Öztürk, “Kadınlarımız başımızın tacı dedik. Açtığımız 12 SEYMER’de bugüne kadar 55 bin 310 mezun verdik. Binlerce kadınımız dört duvar arasından çıktı, meslek öğrendi, pek çoğu bugün kendi işyerini açtı” dedi.

Gürselpaşa, Zeytinli ve Şakirpaşa Mahalleleri’nde binlerce Adanalının coşkulu alkışlarıyla karşılanan Öztürk, yeni dönemde işsiz gençlere meslek öğretmek üzere açılacak olan Seyhan Belediyesi Meslek Kursları’nın (MESKUR) müjdesini verdi.

İnsanların en mutlu günlerinde onların yanında olmayı sürdüreceklerini belirten Azim Öztürk, “Yeni dönemde ihtiyaç sahibi gençlerimiz evlenirken gelinlik, damatlık kendilerine belediyemiz tarafından ücretsiz hediye edilecek. Açacağımız düğün salonları yine ihtiyaç sahibi çiftlere ücretsiz tahsis edilecek” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?