3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Öztürk'ten Kadın kollarına ziyaret

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, AK Parti Adana İl Kadın Kolları’nı ziyaret ederek, 4.5 yıllık hizmet dönemi hakkında bir sunum yaptı.

“Bize hizmet dönemimizle ilgili sizlere hesap verme fırsatı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Öztürk, “Bugün itibariyle 31 Mart 2004’te devraldığımız zorlu görevin hakkını yerine getirmiş olduğumuza inanıyorum. Bu süreçte ortaya koyduğumuz ve bizzat Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ödüllendirdiği, açılışlarına katıldığı başarılı çalışmalarımızın halkımızdan gördüğü ilgi bizlerin bu zorlu sınavı başarıyla sürdürdüğünün göstergesidir” dedi.

Mart 2009’da yapılacak yerel seçimleri hatırlatan ve bu seçimden de üstün bir başarıyla çıkılmasının şart olduğunun altını çizen Öztürk, “AK Parti bir Türkiye projesidir. Bizler bu projenin bir parçası olmaktan dolayı gururluyuz, mutluyuz” diye konuştu.

Öztürk, Seyhan’da 4.5 yılda ortaya konulan belediyecilik hizmetlerinin sosyal, kültürel ve teknik alanlarda bölgede yeni bir çığır açtığını vurgulayarak, “Bugün 1 milyon Seyhanlı gencinden yaşlısına ‘İyi ki Seyhan’da yaşıyorum’ diyorsa bu bizim hizmet dönemimizde ne derece başarılı olduğumuzun en net göstergesidir” dedi.

Belediyecilik hizmetlerinde ilk günden bu yana Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek aldıklarının altını çizen Öztürk, şunları kaydetti:

"Kendisinin İstanbul’da ortaya koyduğu unutulmaz hizmet dönemi bir belediyecilik, bir hizmet duayeni olduğunu göstermiştir. Bizler de bu anlamda hizmet üretmede duayen kabul ettiğimiz sayın başbakanımızı örnek alarak onun uygulamalarını kendi sorumluluk bölgemize yansıtmaktan başka bir şey yapmıyoruz.”

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Arısoy da, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’e Seyhanlı'ya yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 12:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?