4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Para için yeğeninin evini kundakladı!

Adana'da uyuşturucu bağımlısı dayı, para isteğine olumsuz yanıt veren yeğeninin evini molotof kokteyli atarak kundaklamak istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, gece geç saatlerde, merkez Çukurova ilçesindeki Toros Mahallesi'nde bulunan Has Yıldız Apartmanı, C Blok'ta meydana geldi. İddiaya göre, "Uyuşturucu madde kullanmak" suçundan yattığı cezaevinden 10 gün önce çıkan Harun Reşit M. (44), bir hafta kadar önce yeğeni Volkan Mert G.'nin (28) yanına gelerek para istedi.

Harun Reşit M., isteğine olumsuz yanıt alınca yeğenine "Annenin evinde oturuyorsun. Bu evde benim de hakkım var. Bu evi satıp hakkımı ver" diyerek ayrıldı. Yeğenine yönelik sık sık tehditlerde bulunduğu ileri sürülen Harun Reşit M., molotof kokteyli hazırladıktan sonra arkadaşı Ufuk Balıkçı B. (24) ile birlikte alkol alarak yeğeninin evine geldi. Harun Reşit M., hazırladığı molotof kokteylini apartmanın birinci katında bulunan yeğeninin evine attı.

Olayda apartmanın zemin katında ve birinci katında bulunan evlerin pencere kısımları yanmaya başladı. Zanlılar olay yerinden kaçarken, yangın, çevre sakinleri ve itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Olayı haber alan polis ekipleri, peşlerine düştükleri zanlıları kısa süre içerisinde yakalamayı başardı. Gözaltına alınan zanlılar, daha sonra Fatih Polis Merkezi'ne götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilmeleri için polis merkezinden çıkartılan şahıslar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi.

Zanlılar, güçlükle polis aracına bindirilerek, Adli Tıp Birimi'ne götürüldü.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 08:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?