2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Paralarımı sevgilisiyle yedi

Hırsızlıktan sabıkalı 6 çocuklu kadın, "Hırsızlıktan kazandığım paraları kocam sevgilisine harcadı. Kocam eve dönünce sevgilisi bizi ölümle tehdit etmeye başladı" iddiasında bulundu.

Adana’da Songül Şefik (43), eşinin eski sevgilisi Aysel Ç’nin (35) kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasında bulunarak Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

Eşi Lütfi Şefik’in 5 yıl Antalya’da birlikte yaşadığı sevgilisinden ayrılıp evine döndüğünü, ancak Aysel Ç’nin kendilerini, "Lütfi bana dönecek. Onu sana yar etmem. Dönmezse ikinizi de öldürürüm" diyerek tehdit ettiğini öne süren Songül Şefik, "Hayatımızdan endişe ediyorum. Eğer başımıza bir şey gelirse sorumlusu Aysel Ç’dir" dedi.

6 çocuk annesi Songül Şefik, çocukluğundan bu yana hırsızlık yaptığını, artık temizlik işlerinde çalışmaya başladığını belirtti.

Hırsızlıktan kazandığı parayı da eşinin sevgilisiyle birlikte harcadığını anlatan Şefik, "Ben hırsızlıktan çok para kazandım. Ama hepsini kocama verdim. Kocam ise ben cezaevindeyken Aysel Ç. ile yaşamaya başlamış. Paralarımı sevgilisine yedirmiş. Para bitince kocam eve döndü. Ancak, kadın kocamın peşini bırakmıyor" diye konuştu

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 10:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?