5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Park cezasını görünce kriz geçirdi

Adana’da, hasta olan babasını getirdiği hastanede aracını acil girişine park edince trafik cezası kesilen sürücü, sinir krizi geçirip bayıldı. Şahıs, bir süre sonra sakinleşmesinin ardından, aracını çekip hastasıyla ilgilendi.

Olay Sosyal Sigortalar Kurumu Adana Hastanesi’nde yaşandı. Onkoloji hastası olan babasını hastaneye getiren Turgay Bulut (45), 01 NN 336 plakalı aracını acil servis önüne park etti. Turgay Bulut hastasıyla ilgilenirken, bu esnada hastaneye hasta getiren ambulans acil servise giremediği gibi, hastane personelleri de aracın sahibine ulaşamadı. Bunun üzerine hastane bölgesinde görev yapan trafik polisine haber verildi. Trafik polisi ceza yazdıktan sonra, aracın sahibi ortaya çıktı.

Aracına ceza yazıldığını öğrenen Turfay Bulut, sinir krizi geçerek bayıldı. Hastane personelleri tarafından acil servise kaldırılan araç sahibi, bir süre sonra sakinleşmesinin ardından, aracını acil önünden kaldırıp hasta olan babasının başına döndü. Babasının onkoloji hastası olduğunu, sık sık hastaneye kaldırmak zorunda kaldıklarını belirten Turgay Bulut, "Babamı acile kaldırdıktan sonra işlemlerini yaptırıyordum. Hemen ceza yazmışlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 19:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?