5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Parkta, azraille köşe kapmaca

Adana’da, D-400 Karayolu üzerindeki bir kavşak ile işlek bir caddenin arasına yapılan ve etrafında koruma bulunmayan çocuk parkı, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.  Tehlikeli parkta, çocuklar azraille köşe kapmaca oynuyor.

D-400 Karayolu Altınova Kavşağı ile İlbey Güneş Caddesi yanında, 1 kayak ve 1 salıncaktan oluşan küçük park, korku salıyor. Bulunduğu yer itibariyle hayli tehlikeli olan parkta oynayan çocuklar, her an kaza riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Parkın etrafı çevrili olmadığı için durumdan hayli tedirgin olan mahalle sakinleri, "Zaten adına park demek de yanlış ama sonuçta kayak ve salıncak var diye çocuklarımız geliyor. Parkın bir tarafı D-400 Karayolu’na, diğer tarafı İlbey Güneş Caddesi’ne bakıyor. İki yönde de müthiş trafik akışı var. Parktan çıkıp bilinçsizce bir çocuk yola fırlasa, bir aracın altında kalıp yaşamını yitirebilir. Böyle bir acı yaşanmaması ve parkın ’ölüm parkı’ olmaması için önlem alınmasını istiyoruz. Park kalacaksa mutlaka etrafı duvarla çevrilmeli, eğer böyle güvensiz kalacaksa kaldırılmalı" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2005 Cumartesi 16:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?