4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Particiliği bırakın

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, "Particilik anlayışını bir tarafa bırakıp, kim size hizmet ediyorsa onunla birlikte olun" dedi.


Küçükaydın, Meclisin tatile girmesi dolayısıyla partisinin çalışma programı kapsamında Tufanbeyli ve Saimbeyli'yi ziyaret ederek Tufanbeyli'de 8'incisi düzenlenen yaz şenliklerine katıldı.


Adana merkezden 196 kilometre uzaklıkta ve 3,5 saat mesafedeki Tufanbeyli'nin yol sorununa dikkat çeken Küçükaydın, Saimbeyli, Feke ve Kozan'ı da ilgilendiren bu problemi çözmek için mesafenin iki saate indirmeye çalıştıklarını söyledi. Tufanbeyli'deki Şar (Comana) Antik Kenti'nin tanıtılması gerektiğine dikkat çeken Küçükaydın, bölgenin özellikle yaz turizminde önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Kaymakam ve belediye başkanının bu konudaki çalışmalarını desteklediklerini bildiren Küçükaydın, "Buranın öncelikle Adana'ya olan mesafesinin kısalması gerekir. Bu konuda da bayağı bir mesafe kat ederek üzerimize düşen görevi yapacağız. Artık eski particilik anlayışını bir tarafa bırakıp, kim size hizmet ediyorsa onunla birlikte olun" şeklinde konuştu.
Küçükaydın, şenlikte başpehlivan olan Miktad Birer'e madalyasını ve ödülünü verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 15:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?