2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Partilerin reklam yarışı

PARTİLERİN REKLAM YARIŞI

Genel seçimlere 13 gün kala partiler, reklam alanında kıyasıya yarışıyor.

12 Haziran milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala partilerin basın ve reklam yoluyla vatandaşları etkileme çabası arttı.

Bu yıl gazetelere verilen reklamların, yol kenarlarına asılan afiş, apartmanlara asılan dev posterlerin yanı sıra partiler televizyonda da boy göstermeye başladı.

Önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye rahat bir nefes alacak" sloganıyla reklam filmi hazırlayarak televizyonlarda boy göstermeye başladı. Ardından AK Parti'nin "Hayaldi gerçek oldu" sloganıyla 8.5

yılda yaptıkları icraatları anlatan reklam filmleri televizyonlarda gösterilmeye başlandı. MHP "Hilal kart" tanıtımı yaptığı reklam filmini, DPS de "Doğruyu söyleyen parti" sloganıyla reklam filmi hazırlattı. Bir seçime gidilirken ilk kez partiler televizyondan bu kadar fazla faydalandı.

Partiler, her şehirde özellikle çok katlı apartmanlarda adeta afişlerle boy yarışı da yapmaya başladı. Bazı afişler 10 katlı apartmanların dış yüzünü komple kaplarken, bunun yanı sıra broşürler de dağıtıldı. Partililerin minibüslerle sabah saat 09.00'dan saat 17.00'a kadar sesli propaganda yaptığı da gözleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 11:14:01
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 12:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?