29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Pazar günü otobüsler ücretsiz

Adana'da 17 Haziran 2007 Pazar günü yapılacak olan Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) girecek öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücretsiz yararlanacak.

 
Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin sınav yerlerine rahat ulaşabilmeleri için belediye otobüsleri ücretsiz sefer düzenleyecek. Sınav giriş kartlarını gösteren öğrenciler, pazar günü saat 06.00'dan itibaren tüm hatlardaki belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.


Ayrıca; öğrencilerin sınava girecekleri okullara daha kolay ulaşabilmesi için otobüs duraklarına asılan açıklamalı afişlerde otobüslerin hangi hatlardan geçerek, hangi okula gideceği de tek tek yazıldı.


Bu arada, pazar günü şehir dışından gelen öğrenciler için otogardan kent merkezine ücretsiz otobüs seferleri de düzenlenecek.
Öğrenci Seçme Sınavı'na girecek öğrenci ve velilerine başarı dilediğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, "ÖSS, öğrencinin yaşamında en önemli dönüm noktalarından biridir. Ancak, her şeyin sonu değildir. Önemli olan bilgili ve bilinçli nesiller yetiştirmektir. Bu vesile ile pazar günü sınava girecek tüm öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 14:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?