30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Pazarcı kavgası: 7 yaralı, 25 gözaltı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde pazarcı esnafı arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı, olayla ilgili 25 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 19.30 sıralarında İstiklal Mahallesi'nde kurulan semt pazarında meydana geldi. Bayramlık giysi satan pazarcı esnafı Serkan Ü. (28) ile aynı yerde tezgah açmak isteyen pazarcı esnafı Süleyman E. (27) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar birbirini darp etti. Daha sonra olay yerine gelen yakınlarının karışması üzerine kavga büyüdü. Taş, sopa, bıçak ve satırlarla birbirine giren 2 grup arasında büyüyen kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Kavgada Hasan E. (52), oğlu Süleyman ve kızı Yasemin E. (23), Arif Ü. (55) ve oğulları Serkan, Halit (25) ve Mehmet Ü. (24) yaralandı. Yaralılar, özel otomobil ve ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Arif Ü., oğlu Halit Ü. ve Hasan E. yapılan ilk müdahalenin ardından Adana'daki hastanelere sevk edildi.

Kavgaya karışan 25 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2007 Cuma 15:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?