3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Pazarlama Kongresi 30 Kasım'da

Ulusal Pazarlama Kongreleri'nin 13.'sü bu yıl Adana'da gerçekleştirilecek.

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin ev sahipliğin düzenlenecek kongre, 30 Ekim 1 Kasım 2008 günlerinde, HiltonSA'da yapılacak.
Pazarlama akademisyenleri ile uygulamacılarının buluşma noktalarından biri olan Ulusal Pazarlama Kongreleri, bilimsel çalışmalardan haberdar olma, paylaşma ve pazarlama bilimine katkıda bulunma bakımından önem taşıyor; iş dünyası ile iletişimi geliştirme ve yakın işbirliği çalışmalarına destek sağlıyor.

Bu yıl ana tema olarak "Sürdürülebilirlik ve Pazarlama" konusu seçilen kongre, 30 Ekim Perşembe, saat 10:00'da açılış töreni ile başlayacak. Başta Adana Valiliği olmak üzere birçok kamu kuruluşu ve özel sektör işletmelerinin destek verdiği etkinlikte, Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, Temsa Global CEO'su Mehmet Buldurgan, İsken Genel Müdürü Sırrı Uyanık ve Çetinkaya Şirketler Grubu Genel Müdürü Ömer Çetinkaya'nın konuşmacı olarak katılacakları bir "yönetici oturumu" yapılacak. Oturumda günümüz modern işletmecilik anlayışı içerisinde sürdürülebilirliğin önemi ve etkileri tartışılacak.

Kongre daha sonra, "Sürdürülebilir Pazarlama", "Sürdürülebilir Tüketim", "Sürdürülebilir Turizm", "Sürdürülebilir Üretim ve İnovasyon" ve benzeri başlıklar altında düzenlenecek oturumlarla devam edecek. Bu oturumlarda Türkiye'deki çeşitli üniversitelerden pazarlama akademisyenlerinin hazırladığı araştırma ve incelemeler tartışılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 12:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?