4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Peçeli hırsıza şok baskın!

Adana'da uzun süredir aranan 17 yaşındaki erkek hırsız zanlısı, polisin düzenlediği baskında elbiselerini giyerek başına da peçe taktıktan sonra gizlendiği kız kardeşlerinin arasında yakalandı.

30 sabıkası bulunan ve 12 ayrı suçtan da aranan zanlı, yaşı küçük olduğu için çocuk şubesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık, yaralama ve polise silahlı mukavemet suçlarından aranan Yıldırım A.'nın (17) merkez Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi'ndeki evine geçtiğimiz gece geç saatlerde savcılık izniyle baskın düzenledi.

Düzenlenen baskında 30 sabıkası bulunan ve 12 ayrı suçtan aranan Yıldırım A., evin yatak odasında üzerindeki etek,buluz ve başında peçeyle kız kardeşlerinin arasına gizlenmeye çalışırken yakalandı. Arandığı için tedavisini bile yaptıramayan zanlının sağ bacağında kurşun olduğu anlaşıldı.

Ayrıca zanlının yakalandığı evde yapılan aramada ise hırsızlık olabileceği düşünülen çeşitli elektronik eşyalar ele geçirildi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri
tarafından yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken yüzünü gizlemeye çalışan zanlı Yıldırım A., yakalandığında üzerinde peçe olduğunu doğrularken diğer sorulara cevap vermedi.

Öte yandan zanlı Yıldırım A.'nın abisi Yılmaz A.'nın da bir gün önce Akıncılar Mahallesi'ndeki bir evden hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 12:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?