29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Pegasus acenteleri iftarda buluştu

Pegasus Havayolları Adana acenteleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pegasus Havayolları, Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği iftar yemeklerine Adana'dan başladı. HiltonSA Oteli'ndeki iftar yemeğine; Pegasus Havayolları'yla işbirliğine giden İz-Air Genel Müdürü Gürol Yüksel, Pegasus Havayolları yöneticileri, Pegasus Adana acenteleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Adana acentelerinden çok memnun olduklarını belirten İz-Air Genel Müdürü Gürol Yüksel, acentelere, "Bizi destekleyin, biz de sizi destekleyelim" dedi. Pegasus, 2005 yılından bu yana Adana'dan 300 bini aşkın yolcuyu Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli şehirlerine taşırken, 250 bin yolcuyu ise Adana'ya taşıdı. Her geçen gün uçuş yelpazesine yeni noktalar ekleyen Pegasus, Adana'dan iç hatlarda Antalya, İstanbul, izmir ve Trabzon'a seferler düzenlerken, dış hatlarda ise Amsterdam, Dusseldorf, Kopenhag, Lefkoşa, Londra, Münih, Stutgart ve Zürih'e seferler düzenliyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 12:12:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cumali biliktu IP: 195.33.105.xxx Tarih : 17.09.2007 17:38:39

Sayin acente yetkilileri berlin adana ne zaman basliyacaksiniz.düzenli berlin adana baslayinda su T H Y yollarinin ve ÖGERIN yüksek fiyatlarindan kurtarin bizleri saygilarimla