2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Pireli sokak ilaçlandı

Adana'da, pirelerin bastığı sokak, belediye ekiplerince ilaçlandı. Pirelerin, bir bahçe içerisinde 4 gün önce ölen sahipsiz köpekten yayıldığı ortaya çıktı.

Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Adana Tarım İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yaptıkları kontrollerde, Gürselpaşa Mahallesi 75212 Sokak sakinlerinin şikayet ettiği pirelerin kaynağını tespit etti. Gürselpaşa Mahalle Muhtarı Ahmet Çevikyiğit’in de katıldığı incelemede, pirelerin yaklaşık 4 gün önce bir bahçede ölen ve leşi fark edilemeyen sahipsiz köpekten yayıldığı belirlendi.

Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Zeki Bozkurt, bölgeden kendilerine konuyla ilgili herhangi bir şikayet gelmediğini belirtirken, "Gazete ve televizyonlarda yer alan haberleri ihbar kabul edip bölgeyi inceledik. Şikayet konusu pirelerin sahipsiz bir köpek leşinden kaynaklandığı belirlendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilk anda köpek leşini kaldırdı. Bölgenin tamamı, çevresindeki konut ve bahçeler de dahil olmak üzere belediyemize bağlı ekipler tarafından tepeden tırnağa ilaçlandı” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 14:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKAN ASKAN IP: 78.188.40.xxx Tarih : 4.10.2008 13:04:46

mahallede demek yaşayan köpek bırakmadınız doğanın dengesini bozdunuz şimdi bunu cezasını çekiyorsunuz..orada yasayan kedi köpek olsa pireler bası boş dolasıp insanlara gelmez