4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Pişkin hırsız utandı

Adana'da bir öğretmenin cep telefonunu gasp eden zanlı güvenlik kamerasına yakalandı. Daha önce hırsızlık suçundan yakalanan ve basın mensuplarına, "Benimle röportaj yapmak ister misiniz" diyen zanlı bu defa yüzünü gizlemeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre, 23 Haziran 2009 tarihinde özel bir okulda öğretmenlik yapan 25 yaşlarındaki B.İ., tedavi olmak için Reşatbey Mahallesindeki bir doktorun muayenehanesine gitti.

B.İ., muayenehanenin bulunduğu apartmanın önünde kapının açılması için iki kadınla birlikte beklediği sırada bir kişi arkadan yaklaşarak B.İ.'nin çantasından cep telefonunu aldı. Cep telefonu çalınan B.İ.'nin bir ara durumdan şüphelenmesi üzerine tedirgin olan zanlı, daha sonra kadın öğretmenle birlikte apartmana girdi.
Olayın bildirilmesi üzerine apartmanın girişindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polisler, zanlının benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunan 20 yaşlarındaki İ.K. olduğunu belirledi.

Ekipler, yaptıkları çalışmayla zanlıyı yakalamayı başardı. Gözaltına alınan zanlı emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Daha önce de benzer suçtan yakalanan ve kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "röportaj yapalım mı" diyen zanlı, bu defa yüzünü gizlemeye çalıştı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, çıkartıldığı adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada zanlının 6 ay önce de bir internet kafeden laptop çaldığı öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 17:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?