29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Piyangocuların 'İkramiye' duası

Adana'daki Milli Piyango bayileri, yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin Adana'ya çıkması için toplu dua etti.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Derviş Günday Toplantı Salonu'nda bir araya gelen Milli Piyango bayileri, saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okuduktan sonra toplu halde el açarak "Allah'ım bu yıl da büyük ikramiyeyi Adana'ya nasip et" diyerek dua etti.

Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Adana Şube Başkanı Mustafa Karabaş, Adana'ya yıllardır büyük ikramiyenin çıkmadığını belirterek, "Yıllardır şansımız yoktu, geçen yıl yönetim kurulumuz ve bayilerimizle topluca dua ettik, 20 milyon YTL'lik büyük ikramiye Adana'ya çıktı. Bundan biz de çok mutlu olmuştuk. Bu yıl da yine birlikte dua ediyoruz, 25 milyon YTL'lik büyük ikramiye inşallah yine Adana'ya çıkar" dedi.

Yılbaşı özel çekilişi biletlerinin 1 Aralık 2008'den itibaren satışa sunulacağını belirten Karabaş, "Buradan herkese şimdiden bol şans diliyorum. Bilet fiyatlarımız tüm 24, yarım 12, çeyrek 6 YTL'dir. Özel çekilişin en büyük ikramiyesi 25 milyon YTL olarak belirlendi. Toplam ikramiye tutarı 144 milyon YTL'dir. Dağıtılan ikramiyelerde hiçbir kesinti olmayacak" dedi. Karabaş, yılbaşı özel çekiliş bileti alacak vatandaşları da, "Bilet alırken kesinlikle ruhsatlı bayilerimizden alın. Yakasında mavi ruhsatı olmayan kişilerden sakın bilet almayın" diyerek uyardı.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 15:45:36
Güncelleme :20 Kasım 2007 Salı 15:49:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?