4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Piyangocunun katili hakim karşısında

Adana'da evden çıktıktan sonra kaybolan ve 1 hafta sonra ölü bulunan Milli Piyango bayisinin cesedinin bulunmasıyla ilgili tutuklanan sanık hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, 25 yıldır seyyar olarak piyango bileti satan Ramiz Çoban'ı (59) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan S.K. (17) ve müşteki Ali Çoban hazır bulundu.

Sanık S.K., bir süre önce Gaziantep'ten Adana'ya iş aramak amacıyla geldiğini, kalacak yeri olmadığından geceyi otogarda geçirdiğini ve Ramiz Çoban'nın kendisine 10 TL borç verdiğini, bu sırada tartıştıklarını ifade ederek, otogarın arkasındaki boş araziye doğru gittiklerini, burada Çoban'ın kendisinden pantolonunu indirmesini istediğini, kendisinin de bunun üzerine Çoban'ı bıçaklayıp cep telefonunu aldıktan sonra kaçtığını söyledi.

Ailesinin polise kayıp başvurusundan bir hafta sonra, Çoban'ın cesedi 3 Ocak'ta Fevzipaşa Mahallesi tren hattının yakınında bulunmuş, hareketleri şüpheli bulunan S.K. otogarda gözaltına alınmıştı. Cinayet iddiasıyla tutuklanan S.K. hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 16:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?