1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Plaj voleybolu şampiyonası başlıyor

PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Turizm Haftası nedeniyle Yumurtalık ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası yarın başlıyor.

27 Nisan-1 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası’na 20 üniversite takımı katılırken, aynı tarihler arasında Yumurtalık Halk Plajı’nda konserler de verilecek.

Yumurtalık’ın, konumu, sahili ve tarihi değerleri açısından Adana için çok önemli olduğunu söyleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Bu şirin ilçemizin tanıtımı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerin tanıtım için bir fırsat olduğuna dikkat çeken Aldırmaz, "Yarın başlayacak olan Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası da bunun bir parçasıdır. Turizm Haftası etkinliklerinin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlarken, turnuvaya katılan takımlara da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yarın başlayacak ve 1 Mayıs 2011 günü sona erecek olan şampiyonaya şu üniversite takımlarının katıldığı bildirildi:

"Zonguldak Karaelmas, Ege, Gaziantep, Anadolu, Erciyes, Giresun, Çukurova, Yeditepe, Trakya, İstanbul, Ondokuz Mayıs, İstanbul, Aydın, Adnan Menderes, Mustafa Kemal, Gazi, İstanbul Bilgi, Ortadoğu Teknik, Selçuk, Dumlupanır ve Karadeniz Teknik."

PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR
PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 10:29:00
Güncelleme :26 Nisan 2011 Salı 12:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?