3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Playstation uygulaması ilgi gördü

Adana'da bir berber, müşterilene tıraş öncesi ve tıraş esnasında hoş vakit geçirmesi için Playstation oynama imkanı sunuyor.

Merkez Seyhan ilçesinde berber dükkanı işleten 25 yaşındaki Mehmet Küçükerdoğan, hem tıraş öncesi, hem de tıraş sırasında Playstation oynama imkanı sunarak müşteri çekmeye başladı.

Uygulamanın ilk etapta çocuk müşterilerin ilgisini çektiğini daha sonra büyüklerin de iş yerinde tıraş olurken oyun oynamaya başladığını belirten Küçükerdoğan, "Genelde küçükler berber koltuğunda tıraş esnasında rahat durmazlar. Bu yüzden bende çözüm olarak böyle bir şey denemek istedim. Ama küçüklerden çok büyükler bu işe meraklı olunca iş değişti. Bende müşteri memnuniyeti diye ayrım yapmadan her müşterime bu zevki tattırıyorum. Onlarda bu uygulamadan çok memnun oldular. Sadece oyun oymak için tıraş olanlar da var. Bu sayede yüzde 70 oranında işlerimiz arttı. Hem müşteri memnun, hem de ben memnunum" dedi.

Müşterilerden Osman Kemrik ise tıraş esnasında Playstation oynamanın ayrı bir keyif olduğunu ifade ederek, "Bu uygulamaya ilk defa tanık oluyorum. Buraya bir arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Ben bir Playstation hastasıyım. Sürekli oynadığım için berberde hem beklerken hem de tıraş olurken Playstation oynama imkanı bulmak beni çok mutlu etti. Saç tıraşı olurken diğer berberlerde uyurken burada oyun oynuyorum. Bu çok farklı ve güzel bir uygulama" diye konuştu.

Yalçın Angay da berber dükkanında Playstation oynamanın çok ilginç ve değişik bir uygulama olduğunu tıraş olurken hoş vakit geçirdiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 11:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?