2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Polis, çocuklarla maç yaptı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Emniyet Müdürlüğü personeli ile ilköğretim öğrencileri halı sahada futbol maçı yaptı.

Ceyhan ilçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Ceyhan Belediyesi Halı Sahası'nda oynanan müsabaka öncesi yaptığı konuşmada, amaçlarının polisle öğrencileri kaynaştırmak ve toplumsal dayanışmayı sağlamak olduğunu belirterek, "Bugün başlattığımız projeyle ilçemizde bulunan tüm ilköğretim öğrencileriyle her türlü spor dalında etkinlikler düzenlemek istiyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de katkılarıyla yürüteceğimiz çalışmalarımızda öğrencilerimizden gelen talepleri de dikkate alacağız" dedi.

Bu yaşlarda çocukların sahip oldukları enerjiyi legal yollardan harcamalarının çok önemli olduğunun altını çizen Tüylü, "Çocuklarımız geleceğimiz ise onlara sağlam yatırımlar yapmak zorundayız. Sokaklarda illegal örgütlerin amaçlarına alet olmaması için çok çaba sarfetmeliyiz. Bu amaçla Ceyhan'daki ilköğretim okullarında okuyan kız erkek fark etmez tüm öğrencilerimizin etkinliklere katılmasını sağlamaya çalışacağız. Öğrencilerimizle hem sportif etkinlikler yapıyoruz hem de kaynaşmayı sağlıyoruz" diye konuştu.

Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı ise, Emniyet Müdürlüğü'nün bu projesine destek olacaklarını ifade ederek, "Sağlıklı nesiller toplumsal açıdan kendini yetiştirmek zorundadır. Emniyetimizi bu çalışmasından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Etkinliğin ilk gününde polis ve öğrencilerin karışık olarak oynadığı maçta Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı da sahada birbirlerine rakip oldu.

Karşılaşma sonunda öğrencilere futbol topu ve forma hediye edilirken, pasta ve içecek ikramı yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 11:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?