4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polis bir taşla iki kuş vurdu

CİNAYET BÜROSU BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURDU

Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nin Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa düzenlediği operasyonda, 4 yıldır kaçan cinayet zanlısı ile uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs aynı evde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ocak 2006'da Nihat S. (34), aralarında husumet bulunan amcası Şah Mehmet S.'yi (59) merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Kıyıboyu Caddesi üzerindeki bir kafede tabancayla vurduktan sonra kaçtı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, olayın hemen ardından cinayet zanlısı Nihat S.'yi arama çalışmalarına başladı. 4 yıldır Adana, Mersin, Osmaniye ve Gaziantep'te sürekli dolaşarak izini kaybettirmeye çalışan Nihat S.'nin izine Osmaniye'de rastlandı. Adana Emniyet Müdürlüğü

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmada Nihat S.'nin, hakkında uyuşturucu ticaretinden 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan amcasının oğlu Remazan S. (28) ile Osmaniye'deki bir akrabasının evinde kaldığını tespit etti. Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün desteğinde bugün sabaha karşı eve düzenlenen operasyonda Nihat S. ile Remazan S. uyurken yakalandı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

CİNAYET BÜROSU BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 12:14:03
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 14:00:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?