3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Polis hırsız avında

Adana'da gece geç saatlerde bir mağazayı soymak isteyen çocuk, polis ekiplerince yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi Pazarlar Caddesi'nde saat 00.00 sıralarında özel güvenlik görevlileri, kapalı olan bir mağazanın içerisinden seslerin geldiğini duydu.

Olay yerine çağırılan polis ekipleri, mağazanın içerisine giremeyince, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Polis, olay yerine gelen itfaiye aracının merdivenine çıkarak mağazanın üst katlarını el feneriyle kontrol etti. Bir taraftan polis, bir taraftan da özel güvenlik görevlileri mağazanın çevresinde arama
çalışmalarını yürüttü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen mağaza sahibi, kapıyı açarak polis ekipleriyle birlikte içeriye girdi. Her yerin didik didik aranmasına karşın kimse bulunamadı.

Arama çalışmalarını genişleten polis, mağazanın yakınındaki bir parkta E.A (16) ismindeki çocuğu gözaltına alarak, 5 Ocak Polis Merkezi'ne götürdü. Yapılan sorgulamasında suçunu itiraf eden E.A., daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. E.A.'nın soymak istediği mağazanın yakınındaki bir işyerinden 3 ay önce de raf malzemeleri çalmak isterken yakalandığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 04:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?