4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polis lojmanında yılan paniği!

Adana'da polis lojmanlarının bahçesine yılan girince, polis memurları belediyeye bağlı Cankur ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Cankur, yılanı etkisiz hale getirerek doğaya bıraktı.

Adana'nın merkez ilçesi Çukurova'nın Kurttepe Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarının bahçesine yılan alarmı verildi. Polis aileleri bahçelerine giren yaklaşık 2 metre uzunluğundaki siyah bir yılan nedeniyle korkulu anlar yaşadı. Polis aileleri bahçelerinde dolaşın yılan için 155'i arayarak polisten yardım istedi.

Olay yerine gelen polisler ise yılanla baş edemeyince Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı Cankur ekiplerine haber verdi. Cankur ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek, dakikalarca herkese korkul anlar yaşatan yılanı yakalamak için mücadele etti. Cankur ekipleri bahçe içerisinde bulunan kanalizasyon kapağında yılanı sıkıştırdı.

Cankur ekibine yakalanmamak için direnen yılan kısa süre sonra özel bir çubukla yakalandı. Kimseye zarar vermeden yakalanan yılan Cankur ekipleri tarafından zarar verilmeden sağ olarak doğaya bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 10:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?