4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polis olmak için 155'i aradılar

Adana'da, polis olmak istediklerini söyleyen ilköğretim okulu öğrencileri, kendilerine izleyecekleri yolu göstermeleri için "155"i arayarak yardım istedi. Polis merkezi yetkilileri de biraraya geldikleri öğrencileri bilgilendirdi

Denizli Mahallesi'nde oturan bir ilköğretim öğrencisi arkadaşlarıyla birlikte, "155"i arayarak büyüyünce polis olmak istediklerini bu konuda yol göstermeleri için yardım istedi. Bunun üzerine 155'te görevli polis memuru, öğrencileri mahallelerinde bulunan Şehit Kemal Yüzgeç Polis Merkezi'ne yönlendirdi.

Polis merkezini telefonla arayan çocuklar, gelecekte polis olmayı hedeflediklerini ancak ne yapmaları gerektiğini bilmediklerini söyledi. Çocuklarla telefonda konuşan polis merkezi amiri Kahraman Özkeskin, "Öğle arasında yanınızdayım" yanıtını verdi.

Polis memurlarıyla birlikte okula giden Özkeskin, öğrencilerle sohbet edip onların sorularını cevapladı.Öğrencilerden biri, "Karakolda eskisi gibi dayak var mı?" diye sordu. Polisin herkese şefkatle ve eşit mesafede davrandığını söyleyen Özkeskin, "Bizler suçluları yakalayıp adalete teslim ediyoruz. Cezasını yasalar veriyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 10:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?