4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polise taş atan çocuklar el öptü

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, bugüne kadar polisin, taşlı, molotofkokteyli saldırısına maruz kaldığı Dağlıoğlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bayramlaştı. Polise taş atan çocuklar bu kez emniyet müdürünün elini öpmek için sıraya girdi.

Van'dan Adana Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan sonra Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların oturduğu mahallelere özel bir ilgi gösteren Mehmet Salih Kesmez, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü Dağlıoğlu Mahallesi'nde geçirdi. Emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Bayram Namazı'ndan sonra Dağlıoğlu Mahallesi'ne giden Kesmez, özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Emniyet Müdürü Kesmez çocuklara şeker ve çikolata ikram ederken, çocuklar da onun elini öptü.

Mahalle muhtarı ile birlikte mahalleyi gezen Kesmez, karşılaştığı çocukların bayramlarını kutlayıp şeker ve çikolata ikram etti. Çocuklar bir bayramda ilk kez emniyet müdürünün kendileriyle ilgilenmesinden çok memnun olduklarını söyledi.

Bu arada, bir vatandaşın yoğun isteğini geri çevirmeyen Kesmez, mahallelilerle birlikte kahvaltı yaptı. Bayramların insanları kaynaştıran güzel günler olduğunu vurgulayan Kesmez, polisin vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 14:38:03
Güncelleme :20 Eylül 2009 Pazar 14:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?