4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polisin çıldırdığı an!

Adana'nın en işlek caddelerinden birindeki şüpheli paketin fünye ile patlatılması sırasında meraklı vatandaşlar polise zor anlar yaşattı.

Güvenlik şeridini geçen bir kişi yaka paça gözaltına alınırken, vatandaşlar fünye ile patlatılan paketi görmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Adliyesi'nin bulunduğu İnönü Caddesi'nde yapılan şüpheli paket ihbarı polisi alarma geçirdi. Ekipler, kaldırımdaki şüpheli paket nedeniyle caddeyi tek taraflı trafiğe kapatarak, çevre güvenliğini sağladı. Kentin en işlek yerlerinden biri olan caddede yoldan geçen yaya ya da araçlı vatandaşlar patlama anını izlemek için toplanınca bu kez yol tamamen trafiğe kapatıldı.

Yaklaşık 15 dakika boyunca meraklı vatandaşlar trafiği alt üst etti. Güvenlik şeridini ihlal eden bir genç ile polis tartıştı. Güvenlik şeridini aşmak için ısrar eden genç, yaka paça gözaltına alınarak ekip otosuna götürüldü. Meraklı bir vatandaş da, güvenlik önlemi almaya çalışan polislere, "Burada ne var, ne olmuş?" diye sorarak polisi çileden çıkardı. Polis, vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.

Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan paketten çamaşırlar ve kablo çıkarken, vatandaşlar yine merakla paketten ne çıktığını görmek için etrafında toplandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 12:17:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?