4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polislere ücretsiz diş taraması

ADANA'DA POLİSLERE ÜCRETSİZ DİŞ TARAMASI

Adana Emniyet Müdürlüğü, polis memurları ve ailelerinin diş taramasından geçirilmesi için Diş Hekimleri Odası ile protokol imzaladı.

Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, makamında düzenlenen protokol töreninde, 7 bin 143 kişinin ücretsiz olarak diş taramasından geçirileceğini belirtti. Odanın polislere diş sağlığı ile ilgili eğitim semineri de vereceğini belirten Kesmez, diş taramasının özellikle çocuklar için çok önemli olduğunu söyledi.

Kesmez, koruyucu sağlık hizmetinin gelişmiş ülkelerde daha ileri düzeyde olduğunu ifade ederek, "Bizde polis olarak topluma örnek olmak için bu taramanın içinde olacağız. Ayrıca Adana'da devlet kurumları içinde böyle bir şeyi ilk biz gerçekleştiriyoruz" dedi.

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Asım Savaş ise emniyet görevlilerinin vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak için çalıştığını kaydederek, "Oda olarak, bizim için çalışan emniyet görevlilerine bir katkımız olmasını istedik. Bu yüzden gönüllü olan diş hekimi arkadaşlarımız periyodik olarak, diş taraması yapacak" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 17:12:02
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 19:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?