4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polisten 18 noktaya operasyon

Adana'da, kaçak silah ve uyuşturucu kullanımını önlemeye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 silah ile 3 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda 2'si kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriye ve özellikle savaş sonrası Irak'tan Adana'ya kaçak silahların yoğun olarak getirilmesi ve uyuşturucu kullanımının artması üzerine bugün eş zamalı olarak 18 ayrı noktada silahsızlanma ve narkotik operasyonu düzenledi.

Çevik kuvvet polislerinin desteğiyle gerçekleştirilen operasyonlarda 2 av tüfeği, 3 ruhsatsız tabanca ile 3 kilo esrar ele geçirildi. 2'si kadın 5 kişi gözaltına alındı.
Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde tespit edilen evlere yapılan operasyonda bir kişi, içerisinde esrar bulunan poşeti tuvalet deliğine saklamak isterken, bir kadın da yine içerisinde esrar bulunan poşeti çöp bidonuna atarken suçüstü yakalandı.

Hasret E. (18) adlı bir kadın da evinde esrar maddesiyle yakalandı. Genç kadın gözaltına alınmadan önce 17 aylık çocuğunun mamasını yedirmek için polislerden izin aldı. Hasret E., çocuğuna mamasını yedirirken, polis ekipleri de genç kadını gözaltına almak için bekledi.

Daha sonra gözaltına alınan genç kadın polis aracındaki bebeğinin aç olduğunu söyleyerek emzirmeye başladı. Polis ekipleri bir süre sonra çocuğu komşulara teslim etti. Gözaltına alınan 5 kişinin sorgulamalarının sürdüğü bildirildi. 

 

 

 


 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 16:53:02
Güncelleme :2 Eylül 2009 Çarşamba 16:58:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?