2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Polisten eğitime destek

POLİSTEN EĞİTİME DESTEK

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memuru esnaflardan para toplayarak bir okula, 2 projeksiyon cihazı, 2 bilgisayar, 1 lazer yazıcı, kermese 500 TL yardım, ve bin TL'de okulu nakit para verdi.

Emniyet Teşkilatında bekçilik sisteminin sona ermesinin ardından mahalledeki yoksul, kimsesiz, yardımı muhtaç insanların yardımına koşan toplum destekli polisler şimdi okullara yardım etmeye başladı.

Her mahalleye motorize ekiple 2 toplum destekli polis bakarak o mahalledeki herkesin sorunuyla tek tek ilgileniyor. İmece usulüyle de mahalledeki sorunları en aza indirmeye çalışıyor.

Ulu Camii Mahallesi'nde görev yapan iki polis memuru da mahallede bulunan İnkılap İlköğretim Okulu'nun bilgisayar ve projeksiyon cihazına ihtiyacı olduğunu öğrendi. Bunun üzerine polisler mahallede durumu iyi olan esnafları tek tek gezerek okul için yardım topladı. Kısa sürede 10 bin TL'ye yakın yardım toplayan polisler okula 2 projeksiyon cihazı, 2 bilgisayar, 1 lazer yazıcı alarak hediye etti. Polisler ayrıca yine okulda kullanılması için bin TL nakit para verdi. Bu sırada okulda kermes yapıldığı gören polisler buraya da topladıkları paradan 500 TL vererek kermese de destek verdi.

Polislerin bu yardımından dolayı okul müdürü Faruk Yılmaz, polislere çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.

POLİSTEN EĞİTİME DESTEK
POLİSTEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2011 Çarşamba 10:59:05
Güncelleme :18 Mayıs 2011 Çarşamba 12:09:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?