4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polisten kaçtı, kanala uçtu

Adana'da bir motosiklet sürücüsü, polisin uygulama noktasından kaçmak isterken boş sulama kanalına uçtu. Yaralı sürücüyü, polis ve Can-Kur ekipleri kanaldan çıkardı.

Alınan bilgiye göre, Erdem E. (16) adlı genç, dün saat 23.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte merkez Seyhan ilçesindeki Gülbahçe Mahallesi'nde motosiklet gezintisine çıktı.

Bu sırada aynı güzergahta polisin asayiş uygulaması yaptığını gören motosikletli gençler, polisin uygulama yaptığı noktaya yaklaşırken, Erdem E., motosikletinin plakası olmadığı için hızla arkadaşlarının yanından ayrılarak polisten kaçmak istedi. Motosikletinin farı bulunmayan genç, karanlık yolda hızla ilerlerken önüne çıkan boş sulama kanalını fark edemeyerek yaklaşık 4 metreden aşağıya uçtu.

Motosikletiyle beton zemine çakılan genç, acı içerisinde yerde kıvranırken, kazayı gören polis ekipleri hemen gencin yardımına koştu. Polis, durumu ağır olan motosiklet sürücüsü için Can-Kur ve 112 Acil Sağlık ekibinden de yardım istedi. Kısa sürede kaza yerine gelen ekipler, hemen kurtarma çalışmalarına başladı. Ekipler, güçlükle kanala inerek yaralı motosiklet sürücüsüne müdahale etti. Yaralı genci kanaldan çıkartmak için kaza yerindeki vatandaşlar da seferber oldu.

Güçlükle kanaldan çıkartılan yaralı genç, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.Kazayı gören Azmi Manga (45), motosiklet sürücüsünün polisin uygulama noktasından kaçmak isterken hızla kanala uçtuğunu belirterek, "Sürücü çok hızlı gidiyordu. Bir anda kanala uçtuğunu gördüm" dedi.

Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 11:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?