4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Polisten taş atan çocuklara tatlı ziyaret

Adana'da polis, korsan gösterilerde kendilerine taş atan öğrencilere çanta hediye edip, tatlı ikram etti.

Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi'nde görevli polisler, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıl dönümünde düzenlenen korsan gösterilerde kendilerine taş atan çocukları okullarında ziyaret etti.

Polisler, Denizli Mahallesi'ndeki Ahmet Cevdet Çamurdan ve Orhan Gazi İlköğretim Okulları'ndaki öğrencilerle bir araya geldi. Masraflarını maaşlarından karşıladıkları 200 çantayı öğrencilere hediye eden polis, ayrıca tatlı ve meyve suyu ikram etti.

Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi amiri Kahraman Özkeskin, öğrencileri, terör propagandasına alet olmamaları konusunda uyardı. Çocukların hiçbir şekilde akşam dışarı çıkmaması gerektiğini belirten Özkeskin, "Sizin göreviniz ders çalışmak. Terör propagandasını bilinçli ya da bilinçsiz olarak kesinlikle yapmayın. Eğer sizi birileri zorla götürüyorsa, biz her zaman sizin yanınızda olacağız" diye konuştu.

Bir öğrenci de polise taş atmak istemediklerini belirterek, "Biz polisi çok seviyoruz. Bize her zaman iyi davranıyor. Polis bizi koruyor. Polis olmasa biz akşam evde güvenli yatamayız" diye konuştu.

Başka bir öğrenci de "Bundan sonra size taş değil çiçek atacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 10:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?