5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Pompalı baskın dehşeti!

Adana’da gasp ve kapkaç suçlarından sabıkalı 2 kardeş, pompalı tüfekle aralarında husumet bulunan ailenin evini basarak dehşet saçtı. Çevik kuvvet ve özel harekat timlerinin seferber olduğu olayda, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün saat 22.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Sarıçam Mahallesi 3 Sokak’ta meydana geldi.

Gasp ve kapkaç suçlarından sabıkalı Oğul ve Metin C. adlı kardeşler, aralarında husumet bulunan Şahinoğlu ailesinin evine pompalı tüfekle baskın yaptı.

Bir süre önce Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden çıktığı öğrenilen Oğul C. elindeki tüfekle etrafa ateş etmeye başladı. Olayda, Niyazi Acar (38) ağır yaralanırken, Ertuğrul Şahinoğlu (28), Abdullah Şahinoğlu (60) ile yoldan geçen Faik Demir (50) ve Erhan Kahya (23) hafif şekilde yaralandı.

Yaralılardan Niyazi Acar, Ertuğrul Şahinoğlu ve Abdullah Şahinoğlu Çukurova Devlet Hastanesi’ne, Faik Demir ile Erhan Kahya da Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Niyazi Acar, Çukurova Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi.

Bu arada, şahıslar polise teslim olmamakta direnince olay yerine panzerlerle birlikte çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile özel harekat timi sevk edildi. 2 kardeş, yaklaşık 1.5 saat süren çabalar sonucu ikna edilerek gözaltına alındı.

Polis aracına bindirilen zanlılara, yaralıların yakınları tepki göstererek tehditler savurdu. Tehditler savuran yaralı yakınlarını polis olay yerinden uzaklaştırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 13:56:28
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 12:46:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?