5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Pompalı dehşet!

Adana’da, ruh sağlığı yerinde olmadığı öğrenilen bir kişi, kendini eve kilitleyerek pompalı tüfekle dehşet saçtı. Gece boyunca etrafa ateş açan şahıs, sabah saatlerinde ikna edildi.

Akşam, 21.30 sıralarında bir ihbarı değerlendiren polis, silah seslerinin duyulduğu Namık Kemal Mahallesi 61 Sokak’ta araştırma yaptı. Bu esnada servis aracı olarak kullanılan bir otobüsün camlarının silah kullanılması sonucu hasar gördüğü tespit edildi. Aracın camlarının nasıl kırıldığını inceleyen polis ekipleri, yan daireden silah sesi duyunca alarma geçti.

Adının Kerim Gül (45) olduğu belirlenen şahsın, evinde sağa sola ateş açtığını belirleyen polis, sokağı emniyet şeridine alarak kapattı. Gece boyunca polisin tüm çağrılarına pompalı tüfekle ateş ederek yanıt veren Kerim Gül, sabah 09.00 sıralarında iş arkadaşları tarafından ikna edildi. Kerim Gül, polisler tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Devlet Demiryolları’nda işçi olarak çalıştığı öğrenilen 4 çocuk babası Kerim Gül’ün, eşinden boşanmak üzere olduğu ve bir süre önce Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü belirtildi.

Gül, daha önce de tedavi gördüğü Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 12:29:59
Güncelleme :11 Mart 2005 Cuma 12:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?