2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Popstar finalistleri Adana'da

Popstar yarışmasında finale kalan Abidin ve Firdevs, konser vermek için geldikleri Adana'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İkili, ezilme tehlikesi atlattı.
Özel bir televizyon kanalının düzenlediği Popstar yarışmasında finale kalan Abidin ve Firdevs, sonuca 1 hafta kala Adana'da sevenleriyle buluştu. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen konser öncesinde otobüsle şehri gezen Abidin, Firdevs ve Popstar'ın jüri üyesi Ahmet San, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geziye Başkan Aytaç Durak da katıldı. Adana'nın Seyhan iç göl kıyılarını gezen Popstar adayları, Karslı Köyü'nde bulunan Çobandede Türbesi'ne de giderek dua etti. Piknik alanlarındaki vatandaşlar, Popstar adaylarına kebap ikram etti.
M1 Tepe Alışveriş Merkezi'ndeki yemekte ziyaretçi akınına uğrayan Popstar finalistleri Abidin ile Firdevs'in yanı sıra Belediye Başkanı Aytaç Durak ve jüri üyesi Ahmet San, izdihamda ezilme tehlikesi atlattı. Yoğun ilgi gören ikiliye, burada "Bayhan'ı istiyoruz" sloganları atıldı.
Abidin ve Firdevs akşam bir konser verecek
ADANA - İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2004 Salı 22:30:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?