1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Porno meraklısı kamerada

Adana'da bir büfe tezgahında müstehcen yayın içeren gazeteyi çalarak tişörtünün altına saklayıp kaçan genç, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, 11 Eylül günü saat 14.19 sularında merkez Yüreğir ilçesindeki bir büfenin önünde meydana geldi. Büfe önüne gelen şahıs, önce büfe sahibi Mutlu Boyacı'nın ne yaptığına baktıktan sonra büfenin ön tarafında yol kenarında tezgahta duran gazetelerin yanına geldi.

Bir müddet gazetelere bakan zanlı bir süre sonra gazetelerden birini alarak tişörtünün içine koydu. Biraz bekleyip gazete okuyor numarası yapan zanlı bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi tezgahın önünden ayrılarak yavaş yavaş uzaklaştı. Bu arada zanlının gazete aldığını gören bir kişi Boyacı'nın yanına gelerek "az önce buradan biri gazete alıp gitti parasını verdi mi ?" diye sordu. 

Boyacı ise kimsenin para vermediğini söyleyerek zanlının arkasından gitti ancak yakalayamadı. Bütün bu anlar ise büfenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Hırsızlardan bıktığını ve artık mesleğini yapamaz hale geldiğini anlatan Boyacı, "Benim büfeme her gün hırsız giriyor. Artık bu hırsızlardan bıktık usandık. Sonunda bir tek gazete çalan hırsız bile gördük. Hırsızlar artık bir tek gazeteye bile tenezzül ediyorsa bizim bittiğimizin resmidir bu. Hırsızlara karşı nasıl önlem alacağımızı bilemiyoruz. Güvenlik kamerası var ama kimse kamerayı bile takmıyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2011 Pazartesi 12:37:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?