29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Portakal hırsızını pompalıyla vurdu

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, bir bahçeden portakal çalmak istediği ileri sürülen kişi, bahçenin bekçisi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Yeşiloba Mahallesi, Yeni Sanayi Sitesi, 45. Sokak'taki bir portakal bahçesinde ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, 1.80 boylarında bir erkek cesedi ile karşılaştı. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Polis, görgü tanıklarının, bahçenin bekçisi Abdulbekir A'nın (42) öğle saatlerinde ''bir kaç gençle tartıştığı'' ifadesi doğrultusunda Kireçocağı Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan Abdulbekir A'nın, cinayeti işlediğini itiraf ettiği, evdeki aramada olayda kullanıldığı belirtilen pompalı tüfek ile 11 adet fişeğin ele geçirildiği belirtildi.

Abdulbekir A'nın, öldürdüğü genci tanımadığı ancak, tüm uyarılarına rağmen bahçeden portakal çalmak istediğini söylediği öğrenildi. Öldürülen kişinin 15-16 yaşlarında olduğu, cesedinin kimlik tespit ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı belirtildi.

a.a
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 22:10:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?