4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Postacılar yarışta ter döktü

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Adana Baş Müdürlüğü'nde görevli posta dağıtıcıları, Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışı elemesine katılabilmek için yarıştı. 10 kilometrelik asfalt parkurda yapılan yürüyüş yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması için tertiplenen Adana elemelerine katılan dağıtıcılar, birincilik için kıyasıya yarışıp ter döktü.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yapılan yarışa 2'si bayan toplam 13 dağıtıcı katıldı. PTT Baş Müdürü Mahmut Akbal'ın çaldığı düdükle start alan yarışmacılar, 37. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nın Adana etabında ilk üçe girebilmek için yürüdü.

Bayan postacılar 5 kilometrelik, erkekler ise 10 kilometrelik kulvarda mücadele etti. Araç trafiğinin arasında hayli zorlu geçen yarışmanın ardından bayanlarda Asiye Gülakış birinci, Esma Altun ikinci olurken başka bayan yarışmacı olmadığı için 3. seçilemedi. Erkeklerde ise Hacı Yıldız birinci, Ramazan Bozan ikinci ve Mehmet Yolcu üçüncü olarak Türkiye elemelerine katılmaya hak kazandı.

PTT Adana Başmüdürü Mahmut Akbal, yarışmalarda ilk üçe girenlerin Türkiye elemesine katılacağını, Türkiye elemesinde başarılı olanların da Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'na katılacağını söyledi.Yarışmada ilk üçe girenlere sponsorlar tarafından birer bisiklet hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 21:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?