29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Postacının bisikletini çaldılar

Adana'da, mektup dağıtan postacının bisikleti ve içerisinde mektupların bulunduğu çantası çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi Muhtarlığı'na mektup vermek üzere Muhtar Hüseyin Ekeri'nin yanına gelen postacı Uğur Demiral'in (28) 150 YTL değerindeki bisikleti, içerisinde mektupların bulunduğu çantayla birlikte çalındı.

Postacı Uğur Demiral, mektupları dağıtmak üzere Meydan Mahallesi Muhtarlığı'na bisikletiyle birlikte geldiğini ve bisikleti muhtarlığın girişindeki odaya bıraktığını belirterek, "Mektubu muhtara teslim ettim. Bu zaman zarfında yaklaşık 10 dakika geçti. Diğer mektupları vermek için muhtarın yanından ayrıldım. Ancak bisikletim koyduğum yerde yoktu. Çocuklar almıştır diye dışarı baktım, ama bisiklet çalınmıştı. Bisikletin değeri 150 YTL, ancak bisikletle birlikte çok sayıda mektup ve evrak da gitti.Bisiklete üzülmüyorum, ama mektupları sahiplerine nasıl vereceğim" dedi.

3 yıldır PTT'de çalıştığını ve ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını ifade eden Demiral, olayın ardından kendi bisikletiyle gezmeye başladı.
Meydan Mahallesi'nde 23 yıldır muhtarlık yapan Hüseyin Ekeri ise, yıllardan beri postacıların evrak ve mektup getirdiğini, ancak ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 16:33:16
Güncelleme :9 Ağustos 2007 Perşembe 16:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?