2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Projeye Güler Sabancı'dan destek

Adana Valiliği'nce başlatılan "Adana'nın Tanıtım Projesi"ne Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı destek verdi.

Adana Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen tanıtım projesi bilgilendirme toplantısında konuşan Vali İlhan Atış, geçtiğimiz hafta Adana'ya gelen Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'ya kentin tanıtımına ilişkin proje hakkında bilgi verdiğini söyledi.

Sabancı'nın bu projeye tam olarak destek verdiğini ve "Ne gerekiyorsa yapın. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dediğini belirten Atış, "Güler Sabancı, ADVANSA Genel Müdürü'ne talimat vererek, bu projeye gerekli desteğin verilmesini istedi. Bizim proje grubumuz ile ADVANSA Genel Müdürü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Remzi Oğuz Yılmaz birlikte çalışarak bir proje hazırlayacak. 2 proje birleştirilecek ve tüm masrafları Sabancı Grubu tarafından karşılanacak. Adana kent dışında tanınmıyor. Oysa Adana'yı dışarıda tanıtacak o kadar çok zenginlikleri ve potansiyeli var ki; biz bu tanıtım projesi ile bunu ortaya koyacağız" dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Arık da, Adana'nın Tanıtım Projesi için başlattıkları logo ve slogan yarışmasına 80'den fazla katılımcının 210 logo ve 230 slogan gönderdiğini, ancak bunların hiçbirinin jüri tarafından ödüle layık bulunmadığını söyledi. Arık, bundan sonra başta basın ve yayın organlarının temsilcileri olmak üzere sivil toplum örgütlerinin de görüşü alınarak, tanıtım projesinin ulusal veya uluslararası faaliyet gösteren bir özel şirkete hazırlatılmasını tartışacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 17:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?